Vand- og laserskæring

Hos Gunnar Balles Maskinfabrik A/S har vi mange års erfaring med CNC-styret vandskæring. Vandskæring gør det muligt at skære i materialer med høj grad af præcision, og så er der mange fordele ved at gøre brug af vandskæring frem for konventionelle forarbejdningsmetoder.

Vandskæring med uhyre præcision

Hos Gunnar Balles Maskinfabrik A/S har vi mange års erfaring med CNC-styret vandskæring. Vandskæring gør det muligt at skære i materialer med høj grad af præcision, og så er der mange fordele ved at gøre brug af vandskæring frem for konventionelle forarbejdningsmetoder. Herunder blandt andet hensynet til miljøet og økonomien, og derudover er det ved denne fremgangsmåde ikke nødvendigt at opvarme materialerne.

Vi har mulighed for at udføre vandskæring i både 2D og 3D, og vi kan skære i materialer med en godstykkelse på op til 200 millimeter. Vi tilbyder vandskæring med stor nøjagtighed, der sikrer de resultater, du ønsker.

Med vandskæring kan vi tilskære alt fra maskindele, skilte, skulpturer og logier. Vi kan tilbyde vandskæring i alle slags materialer undtagen hærdet glas.

Skræddersyet løsning til dit projekt

Vi har gennem mange år været en af de foretrukne underleverandører til maskinindustrien, og vores mange års erfaring har gjort os til specialister inden for laser- og vandskæring. Vores store ekspertise gør det muligt for os at skræddersy løsninger til det enkelte projekt. Vores skærebord måler 2000×4000, og vi kan tilbyde laserskæring i alle former for stål. Laserskæring gør det muligt at arbejde med stor præcision hvilket sikrer en ensartethed og en meget lav fejlprocent.

Vi har mange dygtige medarbejdere, som kan udføre alt fra enkeltprojekter til totalleverancer i form af færdige emner. Vi kan både laserskære, bukke, svejse og overfladebehandle præcis, som du ønsker det. Uanset størrelsen på projektet arbejder vi med fokus på produktivitet og driftssikkerhed – og det gælder både for os selv og vore kunder. Derfor kan vi også udføre projekter med kort tidsinterval.

Moderne maskiner med nyeste teknologi

Laserskæring er en forholdsvis ny teknologi i rivende udvikling, og derfor har vi hos Gunnar Balle A/S fokus på udelukkende at anvende maskiner med seneste nye teknologi inden for laserskæring. Vi benytter os af moderne maskiner med en høj skærehastighed, og det betyder, at vi kan udføre laserskæring med meget lave omkostninger. Det kommer også dig til gode, idet vores effektivitet i arbejdet er med til at sikre, at vi kan give en god og konkurrencedygtig pris. Brugen af denne komplekse teknologi gør os desuden i stand til at skære med mindre end 0,1mm nøjagtighed. Vælger du os til at stå for laserskæring, så er du sikret resultater af høj kvalitet, der er udført med stor præcision og øje for detaljen.

Kontakt os for en konkurrencedygtig pris

Vi ønsker at levere professionel rådgivning til vores kunder, og du er derfor velkommen til at spørge os til råds, hvis du er i tvivl om noget vedrørende laser- eller vandskæring. Kontakt os på +45 86 65 86 22 for en god snak om, hvad vi kan hjælpe dig med. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på dit næste projekt, som vi hellere end gerne tager fra A-Z. Vi sætter en ære i at kunne give en konkurrencedygtig pris, og det har gjort os til maskinindustriens foretrukne samarbejdspartner. Skal vi hjælpe dig med laser- eller vandskæring? Så kontakt os allerede i dag.

Vi udfører laserskæring i mange forskellige materialer, heriblandt:

  • Titanium
  • Sort stål
  • Galvaniseret stål
  • Rustfrit stål
  • Aluzink
GUNNAR BALLES MASKINFABRIK A/S

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere om hvad vi kan tilbyde dig, så tøv ikke med at kontakte os!