Pladebearbejdning

Hos Gunnar Balles Maskinfabrik A/S kan vi tilbyde alt i pladebearbejdning. Vi kan varetage alt fra enkeltstyksproduktion til større serier, og uanset omfanget af opgaven, så er vi konkurrencedygtige på pris, kvalitet og effektivitet. Kontakt os gerne på +45 86 65 86 22 for et godt tilbud.

Professionel udførsel af alle slags opgaver

Fordi vi er en maskinfabrik med flere forskellige værksteder, mange forskellige typer maskiner og en stor stab af dygtige ansatte, har vi kompetencerne til at klare enhver opgave inden for pladebearbejdning. Vi hjælper virksomheder inden for mange forskellige brancher, og det er stort set kun fantasien, der sætter grænser for, hvad vi kan klare af udfordringer.

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Gunnar Balles Maskinfabrik A/S er en familiedrevet virksomhed, som i over 50 år har udført en lang række smede- og svejseopgaver for industrien og byggebranchen. Vi kender vores kunder og vores kunder kender os – og det er med til at gøre os en af de foretrukne underleverandører til den danske industri.

Vi leverer til både stål-, bygge- og maskinbranchen, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud. Vi tager hånd om både specialopgaver og standardløsninger, som vi bearbejder på vores maskiner med den nyeste teknologi inden for området. Få dine komplekse emner skåret, bukket og svejset til en konkurrencedygtig pris. Ring til os på +45 86 65 86 22, så giver vi en god pris på dit næste projekt inden for pladebearbejdning.

Vi arbejder blandt andet med:

  • Prototyper – seriefremstilling
  • Emner med mange detaljer til reduceret fremstillingspris
  • Laserskæring – borstørrelse 2000×4000. 20mm i stål, 15mm i rustfri og 12mm i aluminium
  • CNC-bukning inklusiv højstyrkestål – 260Tx4000
GUNNAR BALLES MASKINFABRIK A/S

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere om hvad vi kan tilbyde dig, så tøv ikke med at kontakte os!