Om os

Hos Gunnar Balles Maskinfabrik A/S udfører vi mindre og mellemstore smedeopgaver og svejseopgaver for mange forskellige brancher som for eksempel maskinindustrien.

Industriens foretrukne smed og svejser

Hos Gunnar Balles Maskinfabrik A/S udfører vi mindre og mellemstore smedeopgaver og svejseopgaver for mange forskellige brancher som for eksempel maskinindustrien, betonindustrien og landbrugsindustrien. Vi hjælper industrien i Favrskov, Silkeborg og Aarhus, men vi begrænser os ikke kun inden for dette område – vi har kunder over hele landet. Vi råder over et stort antal moderne maskiner fordelt på tre specialværksteder – spåntagning, smedeværksted og pladebearbejdning – og vores mere end 25 medarbejdere står altid klar til at hjælpe jer.

Mange års erfaring

Gunnar Balles Maskinfabrik A/S er et familiefirma, som i mere end 50 år har hjulpet industrien. Vi kender vores kunder, og vores kunder kender os – det gør Gunnar Balles Maskinfabrik A/S til den danske industris foretrukne underleverandør indenfor stålbranchen, byggebranchen og maskinbranchen. Kontakt os i dag på telefon 86 65 86 22, hvis du har nogle spørgsmål eller vil blive lidt klogere på, hvad vi kan gøre for jer.

Alle slags opgaver

Fordi vi er en maskinfabrik med mange forskellige maskiner og dygtige ansatte, har vi kompetencerne til at klare et bredt spektrum af mange forskellige opgaver. Vi er en alsidig maskinfabrik, der hjælper mange forskellige brancher, og det er nærmest kun fantasien, der sætter grænserne for, hvad vi kan klare inden for blandt andet smede- og svejseopgaver. Vores hovedfokus er produktivitet og driftsikkerhed – både hos vores kunder såvel som hos os selv.

Vi udfører blandt andet:

  • Spåntagning
  • Pladebearbejdning
  • Svejsning
  • Laserskæring og vandskæring
  • Fræsning
GUNNAR BALLES MASKINFABRIK A/S

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere om hvad vi kan tilbyde dig, så tøv ikke med at kontakte os!