Fræsning

Hos Gunnar Balles Maskinfabrik A/S har vi gennem mange år udført professionel CNC-fræsning, som er en af de vigtigste bearbejdningsprocesser inden for den danske metalindustri. CNC-fræsning er en spåntagende proces, der bruges til fremstilling af effekter med plane og krumme overflader.

Kompetent maskinfabrik med mange års erfaring

Med mere end 50 år i branchen ved vi hos Gunnar Balles Maskinfabrik A/S hvad vi taler om, når det kommer til fræsning, og vores dygtige medarbejdere er derfor også i stand til at fremstille selv de mest komplicerede emner. Vi udfører alt lige fra enkeltopgaver og prototyper til de helt store produktioner, og der er stort ikke den opgave, vi ikke kan klare. Vi gør brug af avanceret måleudstyr, som sikrer, at dimensionerne er korrekte ned til den sidste millimeter. Uanset hvilken emnetype, du vil have bearbejdet, så står vi klar til at varetage processen med stor omhyggelighed og præcision.

Få et tilbud på din opgave

Har du et projekt inden for CNC-fræsning, som du har brug for professionel hjælp til, så er du velkommen til at kontakte os på +45 86 65 86 22. Her kan vi tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig, ligesom du kan få et uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste at udføre dit projekt med CNC-fræsning. Vi sætter en ære i at være fleksible, og vi er derfor også meget konkurrencedygtige på prisen, og det har medvirket til, at vi i dag er maskinindustriens foretrukne samarbejdspartner.

Uanset typen af opgave og hvilket industriområde, der er tale om, så er du altid sikret at opgaven bliver udført på tilfredsstillende og professionel vis af vores kompetente medarbejdere, som er eksperter inden for deres felt. Sætter du os på opgaven med CNC-fræsning, så er du sikret et godt og holdbart resultat.

Når vi udfører CNC-fræsning, så foregår det på følgende måde:

  • Horisontalt med palletteveksler med et max. på 1000 x 800 x 850 og med 6000 omdrejninger i minuttet
  • Med et vertikalt max (XYZ/LBH) på 3000 x 1100 x 1400
GUNNAR BALLES MASKINFABRIK A/S

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere om hvad vi kan tilbyde dig, så tøv ikke med at kontakte os!