Alt i pladebearbejdning

Vi garanterer dansk industri en professionelt udført pladebearbejdning – ring til os på 86 65 86 22 og få et billigt og godt tilbud.

Vi tilbyder alt i pladebearbejdning. Vi arbejder blandt andet med:

  • Prototyper – seriefremstilling
  • Emner med mange detaljer til reduceret fremstillingspris
  • Laserskæring – bor størrelse 2000×4000.
  • CNC bukning inklusiv højstyrkestål – 260Tx4000
  • Få dine komplekse emner skåret, bukket og svejset til en konkurrencedygtig pris.

Vi klarer alle opgaver

Fordi vi er en maskinfabrik med flere forskellige værksteder, mange forskellige typer maskiner og en stor stab af dygtige ansatte, har vi kompetencerne til at klare enhver opgave inden for pladebearbejdning. Vi hjælper virksomheder inden for mange forskellige brancher, og det er stort set kun fantasien, der sætter grænser for, hvad vi kan klare af udfordringer.

Få et tilbud på din opgave

Gunnar Balle’s Maskinfabrik A/S er et familiedrevet firma, der i nu over 50 år har hjulpet industrien og byggebranchen med forskellige smede- og svejseopgaver. Vi kender vores kunder, og vores kunder kender os – det gør os til en af de foretrukne underleverandør til industrien i Danmark.

Vi leverer til virksomheder inden for både stålbranchen, byggebranchen og maskinbranchen. Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud – kontakt os og vi finder en god og billig pris på opgaven, ring på telefon 86 65 86 22.