Fræsning

Metalindustriens vigtigste proces

Gunnar Balles Maskinfabrik A/S udfører professionel CNC fræsning, som er en spåntagende proces til fremstilling af effekter med plane og krumme overflader. Vi udfører arbejde for mange i den danske metalindustri, hvor fræsning er en af de vigtigste bearbejdningsprocesser.

Vores CNC fræsning foregår:

  • Horisontalt med palletteveksler
  • Med et max på 1000 x 800 x 850
  • Med 6000 omdrejninger i minuttet
  • Med et vertikalt max (XYZ/LBH) på 3000 x 1200 x 1500

Kompetent maskinfabrik

Hos Gunnar Balles Maskinfabrik A/S har vi forstand på, hvad vi laver, og det gør os i stand til at fremstille selv de mest komplicerede emner. Vi kan udføre alt lige fra enkeltopgaver og prototyper til de helt store produktioner. Der er stort set ikke en opgave, vi ikke kan klare. Vores medarbejdere er dygtige og eksperter inden for deres felt, og på den måde er du altid sikret et arbejde udført i høj kvalitet, uanset opgavetype og industriområde.

Konkurrencedygtig pris

Kontakt Gunnar Balles Maskinfabrik A/S på telefon 86 65 86 22 og få en god snak om vores muligheder, og hvad vi kan hjælpe dig med. Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud på dit projekt med CNC fræsning. Fordi vi er en fleksibel virksomhed, er vi altid meget konkurrencedygtige på prisen, og netop det har gjort os til maskinindustriens foretrukne samarbejdspartner.