CNC drejning

Hos Gunnar Balle´s Maskinfabrik løser vi en bred vifte af opgaver inden for CNC drejning, laserskæring og vandskæring. Vi har i mange år leveret pladebearbejdning til producenter af landbrugsmaskiner samt til energi-, maskin-, og betonindustrien.

Kontakt os på telefon 86 65 86 22 og hør mere om CNC drejning.

Stor og moderne maskinpark

Hos Gunnar Balle’s Maskinfabrik råder vi over en stor og moderne maskinfabrik, som løbende bliver opdateret, så vi kan følge med efterspørgslen på opgaver. Vores mange maskiner er fordelt på fire store specialværksteder, hvor vores 25 medarbejdere løser de mange forskellige opgaver inden for CNC drejning, laserskæring, vandskæring m.m.

Med CNC drejning kan man arbejde i mange forskellige materialer, vi kan med vores maskinpark og udstyr blandt arbejde i følgende:

  • Stål
  • Aluminium
  • Messing
  • Titanium
  • Plast
  • Jern
  • m.m.

Vi klarer alle typer opgaver

Idet vi er en maskinfabrik med flere forskellige værksteder, mange forskellige maskiner og specialuddannede ansatte, har vi kompetencerne til at klare et bredt spektrum af opgaver. Vi hjælper således mange forskellige brancher, og det er nærmest kun fantasien, der sætter grænserne for, hvad vi kan klare af udfordringer inden for smede- og svejseopgaver.

Vi tager projekter fra A-Z

Vores mange kompetencer og dygtige medarbejdere gør, at vi kan udføre alt fra enkeltprojekter til totalleverancer i form af færdige emner. Vi arbejder ud fra et værdisæt, hvor vi har hovedfokus på produktivitet og driftsikkerhed – det gælder både os selv og vores kunder.

Få et tilbud på CNC drejning

Gunnar Balle’s Maskinfabrik A/S er et stolt familiefirma, som i over 50 år har hjulpet industrien med forskellige smede- og svejseopgaver. Vi kender vores kunder, og vores kunder kender os – det gør os til en af den danske industris foretrukne underleverandør. Vi leverer således til virksomheder inden for både stålbranchen, byggebranchen og maskinbranchen. Vi tilbyder CNC drejearbejde med og uden stangfremføring.

Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud – kontakt os og vi finder en god og billig pris på opgaven. Kontakt os på telefon 86 65 86 22.